Sköna Ting i Kristianopel – Livsstilsbutik.

Vid hamnen i underbara lilla Kristianopel ligger min mysiga butik med bl. a. presenter, heminredning och kläder i lantlig romantisk stil. Huvuddelen av heminredningen kommer från Danmark och välkända varumärken som Ib Laursen, Chic Antique och Jeanne D’Arc Living. Hela sortimentet är noga och omsorgsfullt utvalt.
En populär present är mitt eget Kristianopelte med smak av rabarber, citrus och jordgubbar.

Öppet alla dagar från 6/6!
I år har Capri Collection överträffat sig själva med härliga sommarkläder i snygga färger och modeller. Jag har fått hem allt från mysiga stickade tröjor till fräcka sommarshorts och byxor.
En rolig nyhet i butiken i år blir porslin och textil från Greengate. Otroligt snygga och somriga saker om jag får säga det själv!

I butiken finns även ett rikt sortiment av heminredning, stort och smått. Även en del matvaror som är bra att ha med som sommarpresent. Kom in och upplev den mysiga atmosfären.

Och du! Jag har ju inte webbshoppen kvar, men jag skickar gärna om du vill. Frakten är alltid 89:-

Vi ses!

Hälsningar

Liselott

Kristianopel

Ta en promenad och njut av Kristianopel eller ta en fika vid havet på Café Sött & Salt. På de fina informationstavlorna runt om i byn kan du läsa om hur det var i 1600-talets Kristianopel. Kristianopels kyrka är också värd ett besök. Ett riktigt smultronställe!

Läs mer om vilka evenemang som är på gång på www.visitkarlskrona.se/kristianopel

Se mer på Kristianopel.se