Sköna Ting i Kristianopel – Livsstilsbutik.

Vid hamnen i underbara lilla Kristianopel ligger min mysiga butik med bl. a. presenter, heminredning och kläder i lantlig romantisk stil. Huvuddelen av heminredningen kommer från Danmark och välkända varumärken som Ib Laursen, Chic Antique och Jeanne D’Arc Living. Hela sortimentet är noga och omsorgsfullt utvalt.
En populär present är mitt eget Kristianopelte med smak av rabarber, citrus och jordgubbar.

Säsongspremiär 14-15 april!
Nu är årets nyheter äntligen upplockade! I år har Capri Collection överträffat sig själva med härliga sommarkläder i snygga färger och modeller. Jag har fått hem allt från mysiga stickade tröjor till fräcka sommarshorts och byxor.
En rolig nyhet i butiken i år blir porslin och textil från Greengate. Otroligt snygga och somriga saker om jag får säga det själv!
Från helgen den 14-15 april kommer jag att ha öppet alla helger, röda dagar och klämdagar kl 12-16. Välkommen till Kristianopel för att njuta av våren!
Och du! Jag har ju inte webbshoppen kvar, men jag skickar gärna om du vill. Frakten är alltid 89:-

Vi ses snart igen!

Hälsningar

Liselott

Kristianopel

Njut av Kristianopels vackra vårblommor och ta en mysig fika eller lunch på Café Sött & Salt.
Helgen den 19-20 maj är det Sparrissafari igen! Konstnärer kommer att ställa ut på Köpmannagården. På Söndagen avslutar Blekinge Classic Car Club sitt rally i Kristianopel. Då blir det många fina bilar att titta på runt hamnplanen.
Läs mer om vilka evenemang som är på gång på www.visitkarlskrona.se/kristianopel

Se mer på Kristianopel.se